Paikallisvaalien kampanjat alkavat jo nyt

Christopher McVoy

Papparazzi jotenkin joutui ruohonjuuriliikkeen ehdokkaan, Christopher McVoyn vaalikampanjan alkupotkuun Lake Worthissa. Tohtori McVoy on arvostettu tutkija ja tiedemies Cornellin Yliopistosta, joka on mm. selvittänyt veden kiertokulkua Floridan Evergladesin alueella.
Christopher McVoy jo nyt toiminut useissa Lake Worthin kaupungin lautakunnissa, hän on ollut myös Floridan kuvernöörin asettamassa ymäristönsuojelua tutkivassa työryhmässä. Nyt McVoy haluaa tarjota tietojaan ja taitojaan Lake Worthin kaupunginhallituksessa ja on saanut taakseen joukon ihmisiä auttamaan vaalityössä.
Erittäin sateisena sunnuntai-iltana oli muutama kymmenen kiinnostunutta kokoontunut Palmwaylla olevaan taloon. Periamerikkalaiseen vaalikokoustapaan tilaisuus oli mielenkiintoinen, alkupaloja, ehdokkaan puhe ja keräys vaalikassan kartuttamiseksi. Ehdokas McVoy totesikin suoraan , että ilman rahapanoksia näissä(kään) hyvin paikallisissa vaaleissa ei voi voittaa.
Tutkija, tohtori McVoy on asunut Lake Worthissa jo 12 vuotta. Vaalit pidetään marraskuun 2 päivä, vaalikampanjasta tulee tällä aikataululla varsin pitkä.
Klikkaamalla http://votemcvoy.com pääset McVoyn omalle web-sivulle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s