ONKOHAN UUS-LEPOKODISTA HAAVEILEVILLE TULLUT MIELEEN SEURAAVAT?

Aulis Kähönen:

A)  Että Huu-huuu-haaa ääniä päästelevät junat kulkevat ihan sen rakennettavan sairaskompleksin kuvetta viistäen. Junat jyristävät, metelöivät ja savuttavat yöt päivät, arjet ja pyhät. Ei siis mikään ihanne paikka ihmiselle vanheta ja sairastaa? 

B) Moottoritie I-95, siellä tontin itä-puolella ei ehkä myöskään ole mikään ihana naapuri? Pakokaasuja ja meteliä riittää sieltä kyllä Lepokodillekin asti, semminkin, kun tuo vilkas valtaväylä on noin 100 – 200 yardin päässä Lepokodin tontista.

C) Cosco tavaratalon parkilla, tontin etelä-naapurissa, vierailee päivittäin tuhansia savuttavia autoja (10 000?). Epäterveelliset pakokaasut ja meteli siis tunkevat Lepokodin alueelle siltäkin sivulta. Köh, köh ja köh!

D) Ja paras lopuksi?  Lantanan Kaupungin kaatopaikka sekä kaksi (2) jättimäistä jätekäsittelyrakennusta  (rottineen ym.)  sijaitsevat VAIN n. 350 yardin päässä Lepokodin etelä-rajasta. Heti Lantana Rd. kadun takana. Roska-autoliikennekin sinne ja pois on valtavaa luokkaa.

AIKA TERVEYSVAARALLINEN SIJAINTI SIIS?

*  Yllä olevaan neljään argumenttiin viitaten haluankin kysyä, ketkä siellä Lepo kodilla ovat niin sinisilmäisiä, että uskovat Floridan terveysviranomaisten olevan  niin tyhmiä, etteivät he huomaisi noita ympärillä olevia vaaratekijöitä? Etenkin jos niistä raporttoitaisiin.

** Miten mahtavat ne uus-lepokodin mahdolliset ”BONDIEN” ostajat suhtautua, kun ja jos saavat vihiä yllä olevista vaaratekijöistä?

***MIKSI SIIS ON PAKKO RAKENTAA TUOTA UUS-LEPOKOTIA JUURI TÄMÄN  NYKYISEN LEPOKODIN TONTILLE, KUN VAPAITA TONTTEJA ON VAIKKA KUINKA PALJON YMPÄRISTÖSSÄ JA HINTATASO ON NYT JUURI ALIMMILLAAN?

JA VOIPA OLLA, ETTÄ LÄHI KAUPUNGIT OLISIVAT KIINNOSTUNEITA OSOITTAMAAN TONTIN SOSIAALISEEN TARKOITUSSEEN ILMAISEKSIKIN ? Niin, että ei kannattaisi kai tehdä kovin hätiköityjä ratkaisuja niiden rakennusten purkamiseksi. Niillehän voisi löytyä myöhemmin käyttöä vaikka asukkaiden omaisten-majoitukseen, kun he tulevat vierailuilleen. Tuollaisiin Motellitiloihin eivät terveysviranomaiset niin kovin takerru. Rahanarvoisiakin ne tilat ovat

KOKEMUSTA ON

Aika paljon olen joutunut katselemaan näitä tällaisia lepokoteja eloni aikana, enkä muista yhtään näin epäterveelliselle paikalle rakennettua tasokasta lepokotia. Kertokaa ihmeessä minullekin, jos tiedätte jonkun vastaavanlaiselle paikalle sijoittuneen. En pistäisi penniäkään sellaisen laitoksen bondeihin.

Kun olen aika iäkäs mies ja olen kuullut, että on olemassa meitä ikämiehiä tukemään perustettu Kallein Fund niminen rahasto, niin kertoisiko joku sen nykyisistä  johtohenkilöistä minulle, mikä on tilanne nykyisin? Onko sen rahaston varat edelleenkin tallessa? Onko sitä tukea siis mahdollista saada. Eihän niitä varoja vain olla hukattu muihin kuin sen rahaston sääntöjen mukaisiin tarkoituksiin?

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”ONKOHAN UUS-LEPOKODISTA HAAVEILEVILLE TULLUT MIELEEN SEURAAVAT?

 1. AULIS KÄHKÖNEN JATKAA:

  Kyllä on ainakin minua on alkanut pännimään tämä Floridan suomalais-yhteisössä pesivä jatkuva valheellisuus ja riita:
  Tili tapahtumia salaillaan jäsenistöltä. Jäävinä mennään tekemään koko yhteisöä koskettavia päätöksiä. EIKÄ LOPPUA OLE EDES NÄKYVISSÄ.

  Meillä suomalaisilla on täällä Lake Worth / Lantala alueella omistuksessamme kolme merkittävää talous-yksikköä. Kaksi ”haalia” ja oma Lepokotikin turhan hyvällä bisnes-alueella.

  Tuntuu ihan hullulta, että tuota erinomaista sijaintia ei älytä käyttää sille sopivampaan tarkoituk-seen. MATALAKSI VAAN HYVÄT JA KÄYTTÖKELPOISET RAKENNUKSET henki on päälim-mäisenä nytkin parhaillaan tuolla Lapokoti-laitoksella.

  PITÄISIKÖHÄN HIEMAN KÄYTTÄÄ JÄRKEÄ?
  Jos tuo uusittavaksi ajateltu Lepokoti rakennettaisiin ihan muulle tontille, niin mitä jäisikään jäljel-le? NO, AIKA PALJON KÄYTTÖKELPOISIA VALMIITA RAKENNUKSIA joista voisi olla käyttöä muuhunkin kuin vanhusten hoitoon. NIILLÄ TILOILLA VOISI TIENATA RAHAA tuon uudemman
  lepokodin rahoitushuoliin?

  Katsotaampa nyt sen nykyisen Lepokodin sijainti; SEHÄN ON LOISTAVA MONEEN MUUHUN, mutta nyt juuri vanhusten hoitoon. Liikekeskus-aluehan seon. Valtavasti väkeä vetävä Cosco tavaratalo ihan kupeessa ja näkyvyyttä voi saada lisääkin tontin itä-laidalta.Valtava liikennevirta
  menee aivan alueen vieritse. Sinne vain mainoskilvet, niin Floridassa ei kukaan jää ilman tietoa
  tuon suomalaisten paikan sijainnista?

  YKSI IDEA ?
  Olisiko hyvä idea perustaa niihin rakennuksiin FINLANDIA NÄYTTELY – JA MESSUKESKUS?Siihen tarkoitukseen voisi saada jopa Suomen Valtion tai muita tukitoimia.Täältä Florida:stahan puuttuu tilat, joihin suomalaiset firmat tai taiteilijat voisivat t6ulla esittelemään visioitaan!

  Tästä olisi purtavaa täkäläiselle Kauppakamarillemme ja myös muille vastaaville piireillemme. Nuo ”haalit” kannattaa unohtaa, kun ne ovat niin kovin riitaisia yksiköitä.

  JÄRKI PITÄISI OTTAA NYT KÄYTTÖÖN?

  Aulis

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s