Haetaanko jo syyllisiä?

FLORIDAN SUOMALAINEN LEPOKOTI PUHUTTAA JATKUVASTI

 Tuosta talouskriisin partaalla kelluvasta laitoksesta on nyt puhuttu jo ihan tarpeeksi. Pitäisikö jo saada tietoja siitä, ketkä ovat  laitoksen johtaneet tuohon kriisitilanteeseen? Tottahan se on tapahtunut vain joidenkin Lepokodin johtohenkilöiden toimesta. Pienen ryhmän siis? Tiettävästi valtaosaa Lepokodin hallituksen jäsenistä ei aina olla kutsuttu edes kokouksiin? Vai onko? Vastuussa lepokoti-kriisiin lienee siis vain se pienehkö ryhmä, joka on Lepokodilla vallan itselleen kaapannut.

 Onhan se ollut aika koomista sekin, kun tuon laitoksen edellinen johtaja sai olla vastuussa kaikesta ja sen jälkeen potkut, mutta hänelle ei oltu annettu mitään mahdollisuutta Lepokodin johtamiseen. Pidettiin vain ”marionetti-johtajana ja vastuussa. Hänet tuo mainittu vallan kaapannut ryhmä  on syyllistänyt siten omista virheistään.  

 Jos joku tämän kirjoituksen lukijoista voisi nimetä noita varsinaisia vastuuhenkilöitä, niin kertokaa toki ne nimet tällä sivustolla. Pois lopultakin kaikki nurkka supinat ja syylliset esiin! 

 

                                                                                                           Aulis Kähkönen

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Haetaanko jo syyllisiä?

  1. Jos syyllisia etsitaan ,niin ne ovat kaikki ne jasenjarjestot jotka ovat tuollaiset ammatti taidottomat
    board memberit asettaneet lepokodin hallitukseen.

  2. Olen samaa mieltä. Jäsenjärjestön edustajan olisi kuultava lähettäjäänsä, edustettava järjestönsä mielipiteitä mutta näin ei ole ollut. Kun jokin on tullut valituksi johtokuntaan on hän lupautunut salaamaan kaikki mitä täällä päätetään, ellet suostu sinut potkitaan pois johtokunnasta. Tuntuu uskomattomalta mutta totta. Froridan Pohjalaisten kokouksessa keskusteltiin asioista ja senjälkeen evästettiin edustajaamme kannanottoihin Lepokodin johtokunnassa. Jos näin olisi toimineet muutkin jäsenyhdistykset, ei tässä tilanteessa oltaisi. Kun on yrittänyt esittää että vain lähettävä jäsenjärjestö voi vaihtaa edustajansa, sille on vastattu: Nyt ei olla Suomessa.
    Kyllä tuntuu pahalta, vuosikymmenien uhraukset, lahjoitukset ja talkoot valuu muutamien toimesta Floridan hiekkaan. Kirjoitti Niilo Norppa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s