SIPISEN PERHEEN JOULUN JA VUODENVAIHTEEN VIETTOA FLORIDASSA

Työntäyteisten ja kovienkin joulukiireiden keskeltä sekä pitkien valvottujen öiden tiimoilta saimme kuitenkin tuottaa läheisille ja aivan vierailekin ihmisille moninkertaista jouluiloa.

sipiset


Todella väsyneinä mutta onnellisina sekä terveinä ja Taivaan Isän suosiolla pakkasimme suuren määrän matkalaukkuja täyteen erilaisia tuotteitamme sekä henkilökohtaiset tavaramme, suuntana Helsinki – Miami. Astuessamme maihin saimme heti kokea Floridan lämpöä ja ystävällisyyttä. Kuljetus tälläkin kertaa onnistui yhtä hienosti kuin ennenkin.

Saavuimme kirkon kautta Floridan kotiimme, jossa ystävälliset naapurimme olivat sytyttäneet mahtavat jouluvalot kerrokseemme. Siitäpä alkoi floridalainen joulu.

Vietimme jouluaaton rakkaiden sukulaistemme, serkkuni Tapanin ja Karenin sekä pikkuserkkuni Irjan ja Martin ja ystäviemme Elinan ja Johnin kanssa. Meitä oli siis kymmenen henkeä jouluaattoillan juhlapöydässä. Ruoat olimme valmistaneet itse Suomessa ja ne olivat säilyneet todella hyvinä ja raikkaina matkalla. Jouluaterian jälkeen Marianne luki evankeliumin ja yhdessä lauloimme Enkeli Taivaan. Kuten omassa joulussamme Suomessa, niin nytkin joulupukki tuli seuraavaksi ja arvatkaa kuinka meillä oli hauskaa! Jokainen sai paketin ja niistä iloittiin, laulettiin joulupukille sekä paljon yhteislauluja. Kahvit juotiin joulutorttujen, pipareiden ja muiden herkkujen kera.

Joulupäivän aamuna mummo lauloi ”Kello löi jo viisi” ja siitä lähdettiin aamupalan jälkeen St. Andrewsin joulukirkkoon. Siellä saimme todellisen joulutunnelman Mia pastorin saarnan, kirkkokuoron ja Laurin ja Mariannen laulujen sekä Mika Poutiaisen säestyksen myötä.

Tämän jälkeen olemme saaneet viettää monia mieluisia hetkiä useiden ystäviemme kanssa.  Uusi vuosikin on jo vastaanotettu ystäviemme viulutaiteilija Charlotte Loukolan sekä hänen vanhempiensa kanssa. Suuren ihmeenä saimme pitää hiekkakuusta Palm Beachin City Centerissä mahtavine väriloistoineen.

Nyt sitten odotamme kovasti Suomi Talon lettuaamiaista lauantaina 5.12. klo 8 aamulla ja myös Loppiaisen jumalanpalvelusta St. Andrewsin kirkossa, joiden eteen niin monet vapaaehtoiset tekevät pyyteetöntä työtä.

Jumalanpalveluksen jälkeen on tarjolla monipuolinen lounas seurakuntasalissa jälkiruokineen ja kahvitarjoiluineen leivonnaisten kera. Tämän lounaan tarjoaa Sipisen perhekunta Jyväskylästä, hinta vain kymmenen euroa, joka menee täysin lyhentämättömänä kirkkomme hyväksi. Me emme koskaan ole vähentäneet emmekä vähennä edelleenkään edes raaka-aineita, vaan kustannamme ne aina itse. Toivon mukaan tulette suurin joukoin kirkkoon sekä ruokailuun. Tähänkin toivon hyvän Jumalan siunausta ja enkeleitä meille kaikille.

mariannegron

Maanantaina 7. tammikuuta klo 7 illalla sitten tapahtuu! Eino Grön ja Marianne Mäenpää laulaen sekä viulutaiteilija Charlotte Loukola säestäjinään Mika Poutiainen ja Sari Loukola pitävät yhteisen musiikki illan, jonka juontaa Raija Sipinen. Eino ja Marianne lähtevät täältä takaisin Suomeen pian, ja nyt meillä on hieno tilaisuus kuulla heitä yhdessä ja erikseen. Lippujen hinta on 15.00 dollaria, joka kokonaisuudessaan menee diakoniatyölle (vähävaraisille). Tilaisuudessa myydään myöskin Mariannen CD-levyjä.

Tulethan siis mukaan ja tuo ystäväsikin.
Raija Sipinen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s